Nieuw Aalsmeer

Start Bijeenkomst Future Living Project

Op 3 November organiseert Nieuw Aalsmeer de Start Bijeenkomst voor het project Future Living. Future Living is een idee van Nieuw Aalsmeer om betaalbare en duurzame woningen te realiseren binnen Aalsmeer en Kudelstaart buiten de gebaande paden om. Om jongeren binnen onze gemeente een kans te geven moet er wellicht op een andere manier nagedacht worden dan er nu binnen de kaders van de gemeente en hun bouwplannen kan. Wij denken dat we als inwoners daadwerkelijk een verschil kunnen maken. Laten we onze kennis, middelen en slagvaardigheid verbinden en er samen voor zorgen dat er binnen afzienbare tijd, uitvoerbare plannen klaarliggen.

Plannen die realiseerbaar en haalbaar zijn. Tijdelijke oplossingen, permanente oplossingen, alles is mogelijk als het maar uitvoerbaar is. Het doel is om deze plannen gezamenlijk aan de gemeente voor te leggen zodat ze eigenlijk alleen nog maar hoeven af te tekenen.

Op 3 November hebben we twee gast sprekers uitgenodigd die ons kunnen vertellen welke oplossingen er zoal haalbaar zijn in Nederland maar ook in Aalsmeer specifiek. Tevens zijn er ook al initiatief nemers aanwezig van projecten binnen Aalsmeer die graag meer vertellen wat ze al hebben staan en wat daar voor nodig is. We starten Om 19:30 in het Triade gebouw aan de Dreef.

We kunnen dit niet zonder jullie! Kun je helpen met tijd, kennis, middelen, of een locatie?(of dit nu voor 2 od 22 woningen is maakt niet uit) We horen graag van je!

Meld je wel eerst even aan via dit formulier

Of als je niet kan op 3 November, aanmelden kan ook op het hele project, wij houden je dan op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *