Nieuw Aalsmeer

Help ons met het vinden van een of meerdere locaties voor het futureliving project!

We schreven al eerder over ons idee om samen met bewoners en andere specialisten over het onderwerp duurzaam, slim en wellicht tijdelijk wonen na te denken. Met als doel, op korte termijn ’tiny’ of andere manieren van duurzaam wonen voor (bijvoorbeeld) jongeren daadwerkelijk te kunnen realiseren. Op de eerste bijeenkomst hierover vertellen een aantal specialisten over hun oplossing en andere mogelijkheden op dit gebied. Inspiratie voor hoe we het het beste in Aasmeer en Kudelstaart zouden kunnen aanpakken. Hier vragen we ook om uw hulp, financiële bijdrages, meehelpen in uren, bouwers.

Maar wat we nu ook vooral nodig hebben zijn locaties! Er is van alles mogelijk; Bent u eigenaar van een stuk land waar meerdere huizen op gebouwd kunnen worden al dan niet tijdelijk, denkt u, dat is interessant voor mijn eigen kinderen hier passen wel twee tiny houses, of is er een stuk grond in uw omgeving waarvan u al heel lang denkt, daar zouden we iets mee kunnen doen (ook al is het tijdelijk) Laat het ons dan vooral weten! Stuur een foto van de locatie met eventuele extra informatie of ideeën naar nieuwaalsmeer@gmail.com of tag ons op instagram @nieuwaalsmeer

Samen met u en andere geïnteresseerden gaan we op zoek naar de mogelijkheden en haalbaarheid, om zo toekomst bestendige duurzame ’tiny’ houses in Aalsmeer te kunnen realiseren op korte termijn.

Op 3 November zullen we de verzamelde locaties presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *