Nieuw Aalsmeer

Nieuw Aalsmeer: NA 1000 BOMEN NU TINY HOUSES

Het is een idee van Nieuw Aalsmeer om duurzame jongeren-woningen op de kaart de krijgen. Op 3 November gaat dat gebeuren in Triade aan de Dreef in Aalsmeer.

De afgelopen maanden is er vergadert met een enthousiaste groep waaruit veel enthousiasme en creativiteit loskwam. Het resultaat: er komt er een event met een pakkende naam… Future Living Aalsmeer. Dat gaat het ook worden. En niet voor niks deze term want het moet duurzaam zijn, generatiefasebewust en flexibel.

Bart Duijvelshof vertelt over zijn zoektocht en zijn belevenissen bij het bouwen van zij Tiny House en Hugo van Luling komt vertellen hoe je dat moet aanpakken op het gebied van ruimtelijke ordening en financiering.

Dat willen we van scratch af aan behandelen. Duurzaam; geen beton, maar hout, op flexibele locaties. We zoeken mensen met lef die betrokken en vasthoudend zijn, creatieve en slagvaardig.

Want de ervaring leert dat het In Aalsmeer niet zomaar lukt. Doel is dan ook de politiek voor dit idee warm te krijgen.

We zoeken naar een brede groep van geïnteresseerden, jongeren, ondernemers, politici Die krijgen support van ons. Maar ook een aantal ondernemers in grond en bouw, die het beu zijn af te wachten.

Kom dus op 3 november naar Triade. We verwachten vanwege het onderwerp een grote aanloop. Dus meld je tijdig aan. Aanmelden kan via dit formulier

Foto Challenge

Doe mee aan de Challenge en fotografeer een locatie waarvan je denkt dat er best Tiny Houses zouden kunnen worden gebouwd. Maak een foto, vermeld de locatie en stuur hem in naar nieuwaalsmeer@gmail.com. Of post op Instagram met locatie tag en een tag voor @nieuwaalsmeer.

We kiezen de 10 locaties die het meest succesvol lijken en presenteren die op 3 november op ons evenement. Daarmee gaan we dan aan de slag om de Tiny Houses daar gerealiseerd te krijgen.

Doe je best en doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *