Nieuw Aalsmeer

Gemeente Aalsmeer is op zoek naar vrijwilligers die opgeleid willen worden tot energie coach om zo andere bewoners te helpen met hun energie vragen.

Gemeente Aalsmeer is op zoek naar bewoners die het leuk vinden om energievragen te kunnen beantwoorden. Bent u dat misschien?

In juni leiden we bewoners op tot energiecoach. U gaat op afspraak langs bij andere bewoners. Via een vragenlijst kijkt u samen, hoe uw medehuurders zelf eenvoudig energie kunnen besparen door gedrag en kleine energiebesparende maatregelen. Een jaarlijkse besparing tussen de 200-400 euro is echt geen uitzondering en dat alleen maar door dingen nét een beetje anders te doen.

Heeft u interesse? U hoeft nog niets te weten over energie en energie besparen. U krijg namelijk eerst een (gratis) opleiding van drie dagen zodat u als deskundige vrijwilliger op pad kunt. Per gesprek krijgt ueen vrijwilligersvergoeding van €10,-.

In juni starten we met het opleiden van de coaches. De training is gepland op do 16, 23 en 30 juni van 10.00-14.30 uur (bij voldoende animo).

Heeft u interesse om energiecoach te worden? Geef u dan rechtstreeks op bij de trainster via tegels@sme.nl

Wilt u liever eerst wat meer informatie? Belt u dan met Imke Tegels 06 – 17544989, zij zal de training verzorgen.

Lees meer op:

https://www.aalsmeer.nl/wonen-leven/publicatie/duurzaamheid_energiecoach-worden

https://www.aalsmeer.nl/wonen-leven/publicatie/duurzaamheid_energiecoach-worden

Eén reactie

  1. Mooi dat er eindelijk werk gemaakt wordt samen met mensen uit ons dorp. Zal vast en zeker beweging in de goede richting in gang zetten. Ik meld me aan! Theo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *